Entrevista a Àngel Amazares

Actor, escriptor i director d’obres teatrals, amb 16 anys d’experiència en el món de la interpretació.

Fundador i director de la companyia teatral Vintperquatre caracteritzada per tirar endavant projectes amb l’autoria del seu fundador com obra “Venuts” estrenada el 2005 i “L’Expedient”, que s’estrena al Versus Teatre el juliol de 2010.

Actualment està immers en un nou projecte de la companyia amb el suport del Centre d’Empreses Baix Llobregat de PROCORNELLÀ, la producció de l’obra “Coaching” que s’estrenarà el proper 8 de Febrer a l’Auditori de Cornellà i que farà temporada al Tantarantana per després fer gira per Catalunya.

Podeu visualitzar el tràiler de l’obra a http://vimeo.com/78905044 i adquirir les últimes entrades amb descompte a través de  http://goo.gl/yguDeJ

Quins són els teus trets diferencials?

“La perseverança i la constància em defineixen. Vaig abandonar als 30 anys la seguretat d’una empresa i un salari fix per començar a estudiar i dedicar-me a la interpretació. Des de llavors he anat concatenant projectes que per la seva naturalesa tenen una caducitat important.

La qüestió vocacional juga un paper fonamental i la voluntat per desenvolupar la creativitat en molt diverses àrees: la interpretació, l’escriptura, etc…; en definitiva, la polivalència”.

Com vas passar de la interpretació a la producció?

“Em motiva molt ser el motor inicial d’una situació, no esperar a un text per poder iniciar un projecte. He arribat a l’escriptura com a actor, creant un text i posteriorment la infraestructura per portar a terme l’obra i comunicar.”

Abans de dedicar-se al teatre, Àngel va treballar als departaments de vendes, recursos humans, en diverses empreses i també com a formador i Coach proporcionant-li un bagatge que impregna moltes de les seves obres que estan lligades al món laboral amb un punt de critica, des del gènere de la comèdia.

“L’humor intel·ligent i que fa pensar és un espai on em trobo molt còmode  i que em permet explicar les meves pròpies vivències i inquietuds i connectar amb el públic”.

Ens pots fer cinc cèntims de la nova obra “Coaching: la comunicació al poder”?

“M’agradaria convidar al públic a veure una cursa en què uns personatges de l’entorn polític es despullen per aconseguir guanyar un debat polític televisat decisori. Convido el públic a participar en un joc per descobrir què hi ha al darrere, les motivacions i inquietuds d’una classe política en els seus moments més baixos. Tot i això vull ser optimista i saber si encara som a temps de salvar alguna cosa, si encara que no ho sembli, potser queda algú amb carisma i fibra política per demostrar-nos que no tot és el que sembla. Coaching, en definitiva, és una comèdia política de rabiosa actualitat que parla de la comunicació al poder i del poder de la comunicació, del furor dels realities i del mètode coaching. Una comèdia carregada d’ironia, suspens i molt sentit de l’humor.”

Compartir