Nova Convocatòria Cornellà Open Future

  • L’AMB aporta 20.000 euros pels tres millors projectes de base tecnològica per finançar la seva sortida al mercat
  • Avui, 20 de febrer, s’obre la convocatòria per participar en el programa que tindrà una durada de sis mesos

El programa d’acceleració d’idees de base digital i escalables, Cornellà Open Future, obre nova convocatòria a la recerca dels millors projectes empresarials de base digital de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. El programa global consta de tres fases selectives, la primera consistent en la validació de la idea empresarial i la segona centrada en la validació del model de negoci. Aquesta nova convocatòria oberta a partir d’avui, 20 de febrer, busca projectes per participar en la Fase 3 que consisteix en seleccionar un màxim de deu projectes i un mínim de cinc que rebran l’ajuda necessària per poder sortir al mercat i obtenir finançament. Així, les propostes presentades deuen tenir la idea i el model de negoci validats, com a requisit indispensable.

Els interessats en participar en aquesta Fase 3 – Seed poden presentar les seves inscripcions des d’avui, 20 de febrer fins el 20 de març, en el portal cornella.openfuture.org . El programa s’inicia el 24 d’abril i es perllongarà fins el 23 d’octubre. Durant aquests sis mesos, els guanyadors rebran formació i tutories personalitzades, allotjament gratuït en el hub La Piràmide de Cornellà, accés a la xarxa de contactes, mentors, networking, assessorament especialitzat gratuït en aspectes legals, fiscals i laborals, participarà en el Club de la Oratòria i, com a novetat important, les propostes seleccionades podran optar als Premis d’Innovació de l’Ârea Metropolitana de Barcelona dotat amb 20.000 euros pels tres millors projectes empresarials de base tecnològica per finançar la seva sortida al mercat.

Poden presentar-se persones o equips majors d’edat que tinguin una idea i un model de negoci validats de projectes de base digital i/o tecnològica i sigui escalable i, preferentment, s’adreci al sector B2B. També es demana que el domicili social es trobi a l’Àrea Metropolitana de Barcelona o que el futur centre d’activitat de l’empresa es trobi en aquest territori. Es condició indispensable que no participin en cap altre programa d’acceleració durant la durada de la Fase 3. En la selecció es valorarà especialment el potencial de la idea, la capacitat de l’equip promotor i el grau d’innovació, la validació realitzada i l’entrevista – pitch.

El programa Cornellà Open Future_ està gestionat pel Centre d’Empreses de PROCORNELLÀ, empresa municipal de l’Ajuntament de Cornellà, amb més de 25 anys d’experiència i que incuba unes 200 iniciatives empresarials l’any. La iniciativa està emparada per la plataforma global Telefònica Open Future_ que busca Startups tecnològiques en tota Espanya. Precisament aquesta convocatòria del Cornellà Open Future està inclosa en la primera call global d’innovació oberta d’Open Future 2019. El hub La Piràmide de Cornellà i tres hubs més, el de Gran Vía en Madrid, La Cárcel en Segòvia i Carthago en Múrcia són els quatre hubs d’innovació i emprenedoria que hi participen en aquesta call global a la recerca de les millors idees que enforteixin el creixement d’empreses i fomentin el talent emprenedor.

 

 

 

 

 

 

Compartir

Analítica web i màrqueting digital

En els darrers anys hem vist el creixement que han tingut les estratègies de publicitàries o comercials que s’executen en els mitjans i canals Internet, el que anomenem Màrqueting digital o màrqueting online.

Gràcies als avanços tecnològics tothom tenim al nostre abast una sèrie de eines amb les que podem realitzar petites accions a quasi cost cero fins a complexes estratègies amb un cost més elevat.

Sembla impensable iniciar un negoci sense tenir una pàgina web o un blog, comunicar-nos amb els nostres clients a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, etc..), fer campanyes de email o treballar les paraules clau per a que els buscadors ens trobin.

El màrqueting digital ha esdevingut una estratègia imprescindible per captar nous clients o per fidelitzar-los.

Però com qualsevol estratègia de màrqueting és important tenir definir uns objectius que posteriorment puguem analitzar i controlar per a assegurar que les nostres inversions són correctes.

Siguin quin siguin els nostres objectius (incrementar vendes, captació de clients, fidelització…) hem de definir unes mètriques que analitzarem detingudament per a poder canviar el pla de màrqueting si cal.

L’analítica web no es tracta només de recopilar informació i dades sinó tenir el control i el coneixement del comportament dels teus clients i assegurar l’èxit de les teves estratègies.

Conèixer qui et visita, a quina hora, que els agrada i que no, com t’han trobat o que opinen, t’ajudarà a millorar l’experiència del teu usuari i assolir els teus objectius.

Si vols saber més sobre Analítica web i màrqueting digital et recomanem aquest curs de 50h (subvencionat al 100%). Registrat ara mateix!

Compartir